XXL Buttplugs

Tactical III Buttplug

€ 49,95

Direct leverbaar
FistCorps Vuist Dildo

€ 39,95

Direct leverbaar
Tactical I Dildo

€ 59,95

Direct leverbaar
Devil Dog Buttplug

€ 49,95

Direct leverbaar
MadBull Muzzl Dildo

€ 49,95

Direct leverbaar
Yellow Dog Buttplug

€ 69,95

Direct leverbaar
Anchored XL Buttplug

€ 27,95

Direct leverbaar
Ronde puntige buttplug

€ 47,95

Direct leverbaar
Butt Plug Large

€ 37,95

Direct leverbaar

XXL Buttplugs om de grenzen van anaal genot op te zoeken

Sommige mensen hebben aan een reguliere buttplug niet genoeg. Geen nood, want als jij daar bijhoort, hebben wij de XXL buttplugs voor je klaar staan. Een ruim assortiment aan buttplugs waar je U tegen zegt. Voor de vrouwen en mannen die net een beetje meet opvulling willen. Het zijn speeltjes voor solo gebruik, maar je kunt ze ook heel goed met een partner gebruiken. Dat laten we aan jullie over. Het is in ieder geval een exclusief rijtje buttplugs die de grenzen van anaal genot op weten te zoeken. Het is sowieso al de moeite waard om ze eens even op je gemak te bekijken.

XXL buttplugs voor het opzoeken van de grens

Wil je weten waar je grenzen liggen als het om anaal genot gaat? Misschien was je al een tijdje benieuwd naar hoeveel je daar hebben kan. Dan is dit dé kans om daar achter te komen. Wij hebben XXL buttplugs met ribbels, gladde uitvoeringen en de meest interessante vormen die er te vinden zijn. Je kunt ze, mocht het lukken, vrij eenvoudig inbrengen en dan volop genieten. Zoek gewoon die ene grens op en kijk hoe lang en hoe wijds je van de XXL buttplugs kunt genieten. Bestel je ze op werkdagen voor 23:30 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Het is tijd om eens te kijken hoe ver je kunt gaan. Verras je partner met dit anaal speeltje en hij of zij zal nooit meer zonder willen.

De producten worden uitvoerig in de productomschrijvingen beschreven. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en meer. Om de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten. Want bestel-vibrator biedt de beste, concurrerende prijzen die er op de erotische markt te vinden zijn. En dat alles voor deze geweldige producten van topkwaliteit. Ze zijn stuk voor stuk van goed en sterk materiaal gemaakt. Tevens zijn ze goed te reinigen en kun je er heel wat jaartjes plezier van hebben als je ze goed gaat onderhouden door ze met een sextoy cleaner schoon te maken. Koop de beste XXL buttplugs bij bestel-vibrator.be!