Vibratie Eitjes

Vibro-Ei Silver Star

€ 12,95

Direct leverbaar
Elva Vibratie-Eitje

€ 64,95

Direct leverbaar
Vibro-Ei-Delight

€ 14,95

Direct leverbaar
We-Vibe Jive

€ 119,00

Direct leverbaar
Vibratie-ei waterproof

€ 24,95

Direct leverbaar

Daveren van genot met onze stoute vibratie eitjes? Graag!

Het vibratie ei is een topper van (klein) formaat: iedereen houdt van dit kleine speeltje dat er zo schattig uitziet – maar voor explosieve resultaten kan zorgen. Deze kleinste rakker uit de vibratorfamilie is een publiekslieveling die in zo goed als elk nachtkastje ligt. En terecht, vinden wij! Het vibratie ei bestaat immers in zoveel verschillende soorten, maten, kleuren en uitvoeringen, dat iedereen er zijn ding in kan vinden. En maak je geen zorgen: ondanks de honderden verschillende soorten, hebben ze allemaal hetzelfde doel: jou elke keer opnieuw tot het beste orgasme van jouw leven brengen!

Bestel je vibratie eitje vandaag nog – en jouw hoogtepunten zullen nooit meer dezelfde zijn!

Weet je wat zo’n groot voordeel is aan die vibratie eitjes? Deze seksspeeltjes zijn zo klein en gebruiksvriendelijk, dat je ze ook perfect tijdens een vrijpartij met twee (of meer, natuurlijk!) kan inzetten: we weten immers allemaal dat ook mannen kunnen gedijen bij een welgeplaatste vibratie hier en daar, nietwaar? Ons lichaam is immers gemaakt om te reageren op prikkels – en deze stoute vibraties, samen met de sensuele aanrakingen van je partner, zullen jouw lichaam ongetwijfeld doen daveren van genot en plezier. Ben jij overtuigd? Bestel dan gauw jouw exemplaar via www.vibrator-bestellen.be: als je je bestelling plaatst voor 23u30, dan heb je jouw exemplaar morgen al in huis… Misschien toch maar een snipperdag opnemen?

Vibratie eitjes op locatie? Met de afstandsbediening kan het allemaal…

Naast de klassieke vibratie eitjes die we (normaalgezien) het huis niet uit laten komen, hebben wij bovendien ook een iets stoutere variant in huis: het vibratie ei met draadloze afstandsbediening. Dit high tech seksspeeltje is dus ideaal voor wanneer je zin hebt in een stoute sexcapade waar je jezelf (en je partner) tot hogere sferen wil brengen. Het is heel eenvoudig. Jij brengt het vibratie ei comfortabel in en je kleedt je aan om op stap te gaan. Vervolgens geef je de afstandsbediening aan je partner. Hij/zij heeft vervolgens de hele avond lang totale controle over jou – terwijl jij niet weet wanneer je vibratie ei in actie zal schieten. Dit spel van controle afgeven/winnen, in combinatie met heerlijke lichamelijke prikkels die onverwachts toe- en afnemen, zal zorgen voor een passionele avond die jij nooit zal vergeten… Met ongetwijfeld een (meer dan) explosief einde voor beide partijen!