Boxershorts

Short - Wit

€ 12,95

Direct leverbaar
Lak Boxer Met Rits

€ 37,95

Direct leverbaar
Adonis Boxer - Zwart

€ 12,95

Direct leverbaar
Wetlook Boxer

€ 29,95

Direct leverbaar
Wetlook Boxer Met Rits

€ 49,95

Direct leverbaar
Lak Boxer

€ 42,95

Direct leverbaar
Zwarte Short

€ 12,95

Direct leverbaar
Adonis Boxer - Zwart

€ 17,95

Direct leverbaar
Men's Boxer - Printed

€ 17,95

Direct leverbaar
Multicolor Boxer

€ 14,95

Direct leverbaar
Wetlook Heren Boxer

€ 39,95

Direct leverbaar

De mooiste shorts voor mannen vind je in deze erotische shop

Shorts zorgen ervoor dat een gedeelte van je onderlichaam erg mooi in zicht wordt gebracht. En direct daardoor zal de rest van jouw lichaam er ook veel beter uitkomen dan het al deed. De mooiste shorts vind je in onze erotische webshop. Verschillende soorten in allerlei kleuren en maten, zodat iedere man hier met tevredenheid zal kunnen shoppen.

Ruim assortiment shorts

Wij bieden je een erg ruim assortiment aan shorts. Hierdoor geven we je de mogelijkheid om lekker veel te kunnen kiezen. Maar dat doen we niet alleen door diverse soorten aan te bieden. Want ook de verschillende kleuren, motieven, stoffen en andere materialen zijn zeer uitgebreid. Je kunt kiezen voor mooie transparante shorts of voor de klassieke shorts. Er zijn zelfs lange shorts en nog veel meer om een keuze uit te kunnen maken. Of er nou een luipaardprint op staat of dat er op stoere wijze kant in is verwerkt, er zijn talloze mogelijkheden. En ons assortiment breidt zich alleen maar uit. Steeds weer nieuwe shorts zijn er in onze webwinkel te vinden. Talloze soorten voor iedere man. Jouw stijl zal er vast en zeker tussen te vinden zijn. Als je nog niet weet wat je wilt kiezen dan kunnen we je geruststellen; er is namelijk zoveel om tussen te gaan kijken dat je vanzelf een paar shorts tegen zult komen die je graag zou willen dragen.

Shorts van bijzonder goed materiaal

De shorts die je bij bestel-vibrator.be gaat bestellen zijn van bijzonder goed materiaal gemaakt. Ook zijn ze met zorg gefabriceerd, waardoor je heuse kwaliteit in huis haalt. Daarmee kun je met een gerust hart je broek naar beneden trekken en je partners’ mond zal van verbazing open vallen. Want dit soort prachtige shorts kom je lang niet overal tegen. Zij of hij zal zo blij zijn dat je dit hebt gekocht, dat je een avond vol passie en genot te wachten staat. Daarnaast is het ook nog eens zo dat deze shorts heel erg lekker dragen. Het is dus niet alleen een lust voor het oog, maar ook om aan te trekken. Bestel ze vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis. Tenminste, als je dit op werkdagen doet.